Watch the recipe

Ingredients ( 4 servings)
  • 1 onion
  • 150 gr mushrooms
  • 100 gr bacon
  • 5 pieces of asparagus
  • 200 gr rice
  • 800 ml chicken broth
  • 30 ml cream soup
  • parmesan
  • salt
  • pepper
  • basil
  • olive oil
  • 25 gr butter (use one teaspoon at the beggining and the rest when you pour the cream)


Ingrediente ( 4 portii)
  • o ceapă
  • 150 grame de ciuperci
  • 100 grame bacon
  • 5 bucăți de sparanghel
  • 200 grame de orez
  • 800 ml supă de pui
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • 25 grame de unt ( folosiți o linguriță la început, iar restul odată cu smântâna lichidă)


Step 1.

Chop the onion, mushrooms, the bacon and the asparagus.

Tăiați ceapa, ciupercile, baconul și bucățile de sparanghel.

Step 2.

Put olive oil and a piece of butter in frying pan on slow heat and add chopped onion. Add the other chopped ingredients. Don't forget the salt.:)

În tigaia încinsă, adăugați uleiul de măsline și untul. Gătiți ceapa, iar apoi celelalte ingredinete tocate. Nu uitați sarea.:)

Step 3.

Add the prewashed rice and cook it for a minute. Pour chicken broth over it and continue cooking.

Adăugați orezul spălat și gătiți-l pentru un minut. Turnați supa de pui deasupra ingredientelor și continuați gătirea.

Step 4

When there is less soup, the rice is almost done!
Add butter and the cooking cream.
Dress the rice with fresh basil and parmesan.

Când supa a scăzut, orezul este aproape gata! 
Adăugați smântâna pentru gătit și untul. Asezonați cu busuioc proaspăt și parmezan.

Bon Appétit!